POTENTIEEL DE INDUSTRIEËNco. LTD VAN SHENZHEN

 

 BRENG EEN VOORDEEL OP LANGE TERMIJN AAN KLANTEN!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

Certificaten
Van goede kwaliteit Bouw Hoist Lift voor verkoop
Klantenoverzichten
Uitstekend hijstoestel, zijn wij gelukkig voor zijn kwaliteit en het eindigen. De stop en het ritsysteem zijn zeer goed, om de kabel te hoeven niet één voor één te verbinden.

—— Jason

Het vrij goede bouwhijstoestel, het is het beste hijstoestel wat wij van China kochten.

—— David

De bouwlift van Nice, het betrouwbare en zeer goede eindigen, houd ik van het van ik zag het in mijn werf. De installatie is eenvoudig en gemakkelijk, sparen tijd en kosten.

—— Ricardo

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd
Factory Gate Fabriek Workshop Kooilopende band 2 Office-poort Meeting Room Fabriek Kooilopende band 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : ANKA
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 8000000-20000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

Als professionele fabrikant en leverancier van bouwmachines, vervaardigen wij de betrouwbare producten en leveren onze uitstekende dienst aan onze globale klanten. Wij zijn in de industrie ongeveer 25 jaar geweest, omvat ons belangrijk product Bouwhijstoestel/lift en Torenkraan, en levert hoofdzakelijk ons uitstekend product aan Amerika, Australië, Canada, Nieuw Zeeland, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika, en enz., meer dan 25 landen. Met ons uitgebreid middelen en systeem voor kwaliteitscontrole, zijn wij geëngageerd aan kwaliteit en hebben de toewijding aan klantentevredenheid. 

ANKA-de het Bouwhijstoestel/lift kan de ladingscapaciteit van 300kg, 500kg, 800kg, 1000kg, 1200kg, 2000kg en 2700kg, 3200kg, tot 4000kg, van directe gedreven motor voorzien en gedreven frequentie de omzetting, de het opheffen snelheid omvat 36 m/min, vervaardigen 40 m/min, 63m/min, 96 m/min. ANKA ook Industriële hijstoestel/lift en permanente rek en pignonlift. ANKA levert het aangepaste ontwerp en de productie om de verschillende vraag van klanten tevreden te stellen.

 

ANKA-de hijstoestellen zijn uitgerust met stop en het ritsysteem, dit is de meest efficiënte snelste manier om de hijstoestelinstallatie te beëindigen en Th te zetten het hijstoestel in verrichting. ANKA-de hijstoestelnadruk op de productie van en het leveren van de betrouwbare kwaliteit en het zeer goede het eindigen product aan onze klant, en om onze klanten te verzekeren kunnen het voordeel op lange termijn verwerven van het gebruiken van onze producten.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. WANG YIMING

Tel.: 86-755-83278809

Fax: 86-755-83278663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)