POTENTIEEL DE INDUSTRIEËNco. LTD VAN SHENZHEN

 

 BRENG EEN VOORDEEL OP LANGE TERMIJN AAN KLANTEN!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Bouw Hoist Lift voor verkoop
Klantenoverzichten
Uitstekend hijstoestel, zijn wij gelukkig voor zijn kwaliteit en het eindigen. De stop en het ritsysteem zijn zeer goed, om de kabel te hoeven niet één voor één te verbinden.

—— Jason

Het vrij goede bouwhijstoestel, het is het beste hijstoestel wat wij van China kochten.

—— David

De bouwlift van Nice, het betrouwbare en zeer goede eindigen, houd ik van het van ik zag het in mijn werf. De installatie is eenvoudig en gemakkelijk, sparen tijd en kosten.

—— Ricardo

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd
Digitale snijmachine
Het overhandigen van machine
De productielijn van de mastsectie
Ponsen machine
Testende toren
Kooilopende band 2
Autoproductielijn van de sectie van de torenmast
Lasrobot

Digitale snijmachine

Digitale cuttintmachine

Het overhandigen van machine

Hnadingsmachine

De productielijn van de mastsectie

De productielijn van de mastsectie

Ponsen machine

Punchinemachine

Testende toren

Hijstoestel het testen toren

Kooilopende band 2

Autoproductielijn van de sectie van de torenmast

Het zandstralen en het schilderen autoverwerkingslijn voor de mastsectie van de torenkraan

Lasrobot

Lassenrobot het werken

 • lopende band

  ANKA bestond uit 20000 vierkante meters van productie en bureauruimte voor de professionele productie en marketing van Bouwhijstoestel met ANKA-hijstoestel en torenkraan.

   

  ANKA heeft een gehele productielijn in de fabriek, van aankoop het ruwe staal, digitaal knipsel, zand vernietigende, buigende machine, lassen, die en maakt ook de rollen en de wielen in onze fabriek, al dit productie in ANKA-fabriek schilderen, zodat strikt zullen de kwaliteitscontrole en de inspectie worden gevolgd, om elk product te verzekeren houden de standaardhoogte - kwaliteit.

   

  ANKA-het hijstoestel voorziet de gehele periodieke producten van enige kooi en de tweelingkooi aan de klanten, de capaciteit van kooi is van 1000kg, 1200kg, 2000kg, 2700kg, aan 3200kg, en met directe gedreven die motor en frequentieomzetting wordt gedreven om de snelheid van 36 m/min te bereiken, middensnelheid: 0-63m/min en hoge snelheid: 0-96m/min, is de maximumhoogte tot 450 meters. En verstrek ook de verschillende afmeting van kooi aan de klanten van de speciale vraag afhangt.

   De componenten en de frequentieconvertor zijn van Schneider. ANKA verstrekt ook de de SEW motor en versnellingsbak voor de speciale vraag van onze klant.

   

   Met de de vooruitgangsfaciliteiten en vaardigheden, schone en milieuvriendelijke workshop, vervaardigt ANKA de machines van de betrouwbare, veilige en hoge prestatiesbouw en verstrekt de hoge efficiënte verticale toegangsoplossing voor de wereldmarkt.

   

   

   

Contactgegevens
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. WANG YIMING

Tel.: 86-755-83278809

Fax: 86-755-83278663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)