POTENTIEEL DE INDUSTRIEËNco. LTD VAN SHENZHEN

 

 BRENG EEN VOORDEEL OP LANGE TERMIJN AAN KLANTEN!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit Bouw Hoist Lift voor verkoop
Klantenoverzichten
Uitstekend hijstoestel, zijn wij gelukkig voor zijn kwaliteit en het eindigen. De stop en het ritsysteem zijn zeer goed, om de kabel te hoeven niet één voor één te verbinden.

—— Jason

Het vrij goede bouwhijstoestel, het is het beste hijstoestel wat wij van China kochten.

—— David

De bouwlift van Nice, het betrouwbare en zeer goede eindigen, houd ik van het van ik zag het in mijn werf. De installatie is eenvoudig en gemakkelijk, sparen tijd en kosten.

—— Ricardo

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd Shenzhen Potential Industries Co., Ltd
Factory Gate Fabriek Workshop Kooilopende band 2 Office-poort Meeting Room Fabriek Kooilopende band 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Merken : ANKA
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 8000000-20000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

Als professionele fabrikant en leverancier van bouwmachines, bieden wij meeste betrouwbare producten en de uitstekende dienst aan onze klanten aan. Wij zijn in de industrie ongeveer 30 jaar geweest. Onze producten worden momenteel uitgevoerd naar Amerika, Australië, Canada, Nieuw Zeeland, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Zuid-Amerika. Met onze uitgebreide middelen, verplichting aan kwaliteit en een toewijding aan klantentevredenheid, geloven wij wij innovatieve antwoorden voor onze klanten rond de wereld kunnen geven.

 

Het bouwhijstoestel is ons belangrijk product. ANKA verstrekt de hoogte - kwaliteit en veiligheids het bouwhijstoestel met enige kooi en tweelingkooi aan de klanten, de capaciteit van kooi is van 1000kg, 1200kg, 2000kg, 2700kg, 3200kg, en met directe gedreven die motor en frequentieomzetting wordt gedreven om de lagere snelheid van 36 m/min, middensnelheid 0-63m/min en hoge snelheid 096m/min. te bereiken. En verstrek ook de verschillende afmeting van kooi om de speciale vraag van de klanten tevreden te stellen.

 

Wij bieden een brede waaier van productregelen van Bouwhijstoestellen aan, Torenkranen, Concrete pompen, Concrete plaatsende boom, het werkplatform van de Opschortingsmacht aan Lucht het werkplatform. Epecially produceren wij de kleine het Loeven kraan met 36m adn 40m kraanbalklengte, wordt dergelijke kleine het loeven kraan wijd gebruikt in de overvolle centrumstad, met onze kleine het loeven kraan, kunnen de gebruikers procced hun bouwbaan in veiligheid en efficiency. Wij kunnen ons vervangstukken ook verstrekken of alleen componenten zoals mastsectie, mechanismesysteem enz. bevinden.

 

Contactgegevens
Shenzhen Potential Industries Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. WANG YIMING

Tel.: 86-755-83278809

Fax: 86-755-83278663

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)